Resultaten voor computer reparatie zwijndrecht

computer reparatie zwijndrecht
 
 
Elektronica reparatie: laptop, gsm of tablet stuk? SMC-Repair Dordrecht.
Professionele reparaties van Smartphones, Tablets en Laptops. Prijzen Laptop Reparatie. Online Afspraak maken. Welkom bij reparatiecentrum SMC Repair B.V. Is uw laptop erg traag, werkt het touchscreen van uw tablet niet of is het scherm van uw telefoon kapot? SMC-Repair te Dordrecht is gespecialiseerd in o.a.
permanente educatie punten
Bob Computers.
Ook dan kunt u ons bellen voor een eerlijk en vakkundig advies. In onze ruime werkplaats zijn wij van geavanceerde apparatuur voorzien om uw computer, notebook, tablet, smartphone, printer of andere randapparatuur vakkundig en snel te repareren. Wij rekenen geen onderzoekskosten. U ontvangt vooraf een vrijblijvende prijsopgaaf en u kunt zonder opgaaf van reden afzien van een reparatie.
makelaars
Openingstijden Computer Reparatie Zwijndrecht Kort-Ambachtlaan 5 in Zwijndrecht.
De vestiging van Laptop reparatie Zwijndrecht die het meest in de buurt ligt van de aan de Kort-Ambachtlaan 5 is de Laptop reparatie Zwijndrecht aan de Kort-Ambachtlaan 5. Meer computerreparatie in Zwijndrecht Bedrijven in de buurt van Computer Reparatie Zwijndrecht Kort-Ambachtlaan 5 in Zwijndrecht.
goochelaar
Bericht namens directie Triple Point Zwijndrecht Thijssen ComputerHulp.
Sinds 2005 is Triple Point gevestigd in Zwijndrecht op de Kort Ambachtlaan 101. Helaas moeten wij u mededelen dat wij onze winkel sluiten per 15 april. Triple Point zal dus per 15 april al haar activiteiten beƫindigen. Onze medewerker Alexander Thijssen heeft echter besloten zelfstandig verder te gaan met een nieuw bedrijf. Maar wel met hetzelfde vertrouwde gezicht en met dezelfde dienstverlening. U kunt in de toekomst bij hem terecht voor vragen en wensen op computergebied. Onderstaand treft u meer informatie. Thijssen ComputerHulp is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het repareren, onderhouden, installeren en de verkoop van computers, laptops, hardware en softwareproducten. Ook geven wij uitleg over het gebruik van computer, tablet, smartphone en randapparatuur.
sierbestrating
Computer reparatie Zwijndrecht? Kies de Nummer 1 PC Refresh.
Grondige reiniging van uw computer.; Reparatie van het scherm van uw computer.; Vervanging van het toetsenbord van uw computer.; Verwijdering van virussen van uw computer.; Volledige herinstallatie van uw computer. Kies voor een professionele computer reparatie Zwijndrecht bij PC Refresh!
PC Perfect Zakelijk.
Openingstijden Laptop reparatie Zwijndrecht Kort-Ambachtlaan 5 in Zwijndrecht.
De vestiging van Computer Reparatie Zwijndrecht die het meest in de buurt ligt van de aan de Kort-Ambachtlaan 5 is de Computer Reparatie Zwijndrecht aan de Kort-Ambachtlaan 5. Meer computerreparatie in Zwijndrecht Bedrijven in de buurt van Laptop reparatie Zwijndrecht Kort-Ambachtlaan 5 in Zwijndrecht.
Thijssen ComputerHulp Wij helpen u graag en nemen de tijd voor u! Neem contact op voor een afspraak.
Ik heb superleuk contact met mijn klanten en doe met plezier mensen helpen met computer problemen en aanschaf van producten. Wat ik wel merk is dat ik minder snel beschikbaar ben als voorheen en slechter bereikbaar ben door de verschillende shifts die ik werk.

Contacteer ons